Taidamme viimein Pepin kanssa palata takaisin entiseen ruokailurytmiin. Tuntuu aivan mahtavalta! Viime viikolla olin jo valmis heittämään potaatit kehiin. :-)

Viime viikon maanantaina Peppi sai DTaP-IPV-Hib- ja rota-rokotteet. Tuosta yhdistelmästä seurasi maanantaina ja tiistaina uneliaisuutta ja ruokahaluttomuutta, ja sitten lauantaihin saakka lievää kärttyisyyttä, joka ilmeni myös siten, että päiväunet olivat tavallista lyhyempiä, ja neidillä oli maitonälkä kahden tunnin välein myös päivisin. Sunnuntaina alkoi jo helpottaa.

Edellisen kirjoitukseni jälkeen joka toinen yö on ollut rytmiltään tavallinen ja joka toinen tiheä. Nyt kaksi viimeistä yötä eli maantain ja tiistain vastaiset yöt ovat olleet kuten entisessä rytmissä, joka siis muuttui kahden tunnin pätkiksi kolmisen viikkoa sitten. Eli näyttää siltä, että Peppi säästyy perunalta ja jatkamme täysimetyksellä toistaiseksi. Aloinkin olla jo tosi väsynyt noilla pätkäunilla, ja väsymyksestäni johtuen täällä blogissani on ollut hiljaista. Mutta nyt toivottavasti aktivoidun!