Elämä etenee mukavasti, ja vauva kasvaa ja kehittyy. Neljä kuukautta tuli täyteen viime viikolla, ja neuvola on edessä ylihuomenna keskiviikkona. Äitiä kyllä vähän jännittää miten Peppi on kasvanut.

Yöt ovat menneet aika mukavasti. Välillä on tiheämpiä öitä, mutta välillä taas mennään 3-4 tunnin pätkissä. Äiti on jaksanut hyvin. Täysimetyksellä mennään edelleen.

Peppi on kehittynyt kovasti käsien motoriikassa. Pari päivää sitten hän myös löysi varpaansa. Kyllä ne ovatkin ihmeelliset! Eilen hän myös ensimmäisen kerran kääntyi tahallisesti oikean kyljen kautta ympäri, kun tähän saakka kääntyminen on tapahtunut vasemman kautta.

Juhannus on sitten tällä viikolla. Uskomattoman nopeasti aika rientää! Sunnuntaina pitää sitten pakata tavarat mökkeilyä varten. Vuokrasimme nimittäin mökin Pieliseltä viikoksi. Uusi kokemus koko porukalle. Toivottavasti sää suosii.

Tänään ajattelin lähteä katsastamaan alennusmyyntejä, jotka ovat kuuleman mukaan alkaneet. Tarkoitus oli hypätä klo 11 bussiin, mutta kesäaikataulussa sellaista ei kuljekaan. Joten ehkä klo 12 bussilla sitten.