Tiistaina aloitin kasvissoseiden antamisen Pepille. Neuvolasta suositeltiin perunaa, joten minä aloitin maissilla. Hyvin maistuu maissi. Pikkupurkista (125 g) riitti kolmeksi päiväksi ja vähän jäi ylikin, kun en uskaltanut enää huomiseksi säästää tiistaina avattua purkkia. Annoin ehkä n. 30 g per päivä. Meillä on harrastettu makuannoksia 4 kk iästä lähtien, joten lusikkaruoka ei ollut siinä mielessä uusi asia. Vatsavaivojakaan ei tullut (kop kop), mitä nyt kakka oli vähän maitokakkaa kiinteämpää. Huomenna ajattelin tehdä bataattisosetta.

Tulevana sunnuntaina on Pepin 6 kk syntymäpäivä. Ajattelin juhlan kunniaksi leipoa kakun. Mies tykkää vain kermakakuista, joten sellainen sitten varmaan on laadittava.

Hampaita ei ole vielä näkynyt eikä kuulunut. Toisinaan Peppi tosin hankaa ikeniään varsin raivokkaasti purulelulla, ja öisin on myös ollut outoja itkuisia heräilyjä. Liekö se sitten hammasoiretta vai mitä.

Mies lipsautti viikonloppuna, että voisihan sitä toisen (tai minun tapauksessani kolmannen) vauvan hankkia, jos se olisi yhtä mukava (=helppo) kuin tyttäremme. Ja että jos se olisi vaikka poika. Hui.