Sukat

Valtavien synnytystuskien saattamana valmistuivat nämä kärjestä aloitetut sukat. Harvinaisen työläs projekti! Piti purkaa ja neuloa uudelleen, kun esimerkiksi silmukoiden laskeminen ei meinannut millään onnistua. Aiemmin linkittämässäni muuten erinomaisessa ohjeessa oli hassu sädekavennuksilla tehty kantapää, joka minusta oli kaiken lisäksi liian pieni. Tai sitten mulla on vain isot kantapäät, mene tiedä. Noh, tein sitten tiimalasikantapään, josta ei tullut siitäkään kovin hyvä.

1253515932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka siis Drops Fabel jämäkerät, koko naisen 39, menekki vaivaiset 41 g. Neulottu kolmosen pyöröillä, koska 2,5 mm puikot olivat piiloutuneet liian hyvin. Lienevät menneet talviunille.

Nyt puikoilla on sukat esikoiselle Regian sukkalangasta. En luovuta, vaan aion tehdä ne tuolla samalla mallilla kuin edellisetkin.

Vauvakuulumisia

Vaavikan hammasasiat ovat edenneet vain vähän. Nyt alhaalla etuhampaiden molemmilla puolin on pikkuiset reiät ikenissä, ja ikenet ovat edelleen turvoksissa. Lisäksi yläien on sen näköinen, että yläetuhampaat voivat putkahtaa ulos ihan milloin tahansa. Anyway, harmitusta asia aiheuttaa eniten asianomaiselle.

Eilen Neiti laajensi sanavarastoaan kertomalla, että tätätä ja käkäkä. Jännitämme milloin hän nousee istumaan, sillä konttausasennossa venyttelee usein toista jalkaansa suoraksi ja työntää takamustaan taakse.