Sukkasadon kolmannet sukat ovat vaiheessa. Tai olleet jo viikon verran. Tai en edes muista milloin ne aloitin. Kärjestä aloitetut sukat tulossa siis esikoiselle, koko 37 ja lanka Regiaa. Tämän täytyy olla se maailman kamalin "pätkärääkätty" sukkalanka. Vai tiedättekö muka tämän rumempaa? Voi olla, etteivät nämä valmistu tällä viikolla, kun se miehen kaulaliinakin on vasta puolivälissä, ja kohta ilmat viilenee.

1253877707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuossa taka-alalla sitten näkyy tämän päivän ostokset eli Köyhän Naisen Noro alias Novitan Puro. Pitihän siihen minunkin sortua, kun monet ovat tehneet siitä niin ihania kaulaliinoja ja sukkia ja muuta.

Vauva-asiaa sen verran, että tänään shoppailureissulla Neiti oli kantorepussa ja asuna oli kirpparilta ostamani todella ihana luonnonvalkoinen villahaalari sukkineen ja hattuineen. Kaupassa eräs rouva pysähtyi kysymään, että kuka asun on neulonut, kun se on niin kaunis. En voinut sanoa, että minä, se olen minä. Snif. Ajattelin kyllä tehdä samalla kuvioinnilla suuremman version, ehkä sitten voin reilusti kerätä pisteet kotiin.