Tänään kävimme ensimmäisen kerran vauvakinossa, ja ihan mukava kokemus se oli. Ajankohta on tosin minun makuuni hieman liian varhainen, elokuva alkaa klo 10, ja meiltä on joko 20 minuutin automatka tai 35 minuutin bussimatka keskustaan. Vauvaa elokuva ei juuri kiinnostanut, mutta hän nautti selvästi siitä, että sai olla äidin sylissä 2,5 tuntia ja hörppiä välillä maitoa. Elokuva ei kestänyt kuin noin kaksi tuntia, mutta siinä oli väliaika, jolloin MLL tarjosi kahvit ja jolloin äideillä oli mahdollisuus syöttää ja hoitaa vauvojaan. Ihan hyvä idea sinänsä tämä vauvakino. Harmi vain, ettei elokuviin yleensä ole jätetty tauon paikkaa puoliväliin.

Harkitsen vakavasti ruokavalioni karsimista edelleen. Mulla on sellainen vatsa, etten voi syödä esim. omenoita, kaalia, lanttua, herneita yms. Yleensä näiden ongelmakasvisten kypsennys on vienyt ongelman mukanaan, mutta nyt minusta tuntuu, että kaaliruuat olisi syytä ruokalistalta pois ja sipuliakin laittaa ruokiin vähemmän. Tämä siksi, että epäilen Pepin huonojen öiden johtuvan minun ruokavaliostani. Päätin muuten, etten vuodata täällä enää nukkumisesta ja heräilystä, joten tämän aiheen käsittely loppuu sitten tähän. Piste.

Kävelin tänään lankaliikkeen ohi. Tai en edes mennyt siitä ohi, vaan kävelin risteävää katua pitkin. Olisi kyllä tehnyt kovasti mieli poiketa. Eilen näet sain mieheni kaulaliinan valmiiksi (huraa!), joten minulla on yhden projektin vajaus. Taidanpa aloittaa villahousut Pepille, näin Villaviidakossa kivat villikset ja sain inspiraation! Sitä paitsi täällä Pohjois-Karjalassa on ollut jo tosi kylmiä öitä ja aamuja, joten villiksille alkaa olla todellinen tarve.