Kävin keskustassa, ja sorruin tällaisiin. Tarkoitukseni oli kyllä ostaa Brion taaperokärryt, mutta vasta vähän myöhemmin, koska Peppi ei vielä nouse edes seisomaan. Mutta kun näin nämä, järkeni sumeni, ja ostin ne heti.

1256662000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Peppi tavoittelee pystyasentoa yhä useammin. Parhaita paikkoja polviseisonnan harjoittelemiseen ovat hänen mielestään sähköuunin alla oleva laatikko - erityisesti sen kahva - ja astianpesukoneen avonainen luukku. Molemmat eivät tietenkään ole kovin turvallisimpia paikkoja, mutta ei oikein henno kieltääkään, koska neiti on niin tohkeissaan uuden taitonsa kanssa. Ja tänään ensimmäisen kerran sain nähdä konttaamisen alkeet: toinen jalka suorana sivusuunnassa siirtymistä.

Käsityöprojekteista sen verran, että aiemmin aloittamani Puro-villikset menivät purkuun toissapäivänä, ja aloitin neulomaan langasta Baktusta. Tai en ole ihan varma tuleeko siitä ihan oikea Baktus, sillä en tarkistanut neuleohjetta ennen kuin aloitin. Muistinvaraista neulomista siis. 

Täytyisi varmaan laatia tänne blogiin sellainen laatikko, jossa kaikki projektit olisivat listattuina. Ehkä ne valmistuisivat vähän reippaampaa tahtia, kun tajuaisi miten monta niitä on vaiheessa.