Torstaina kävimme mummolassa tapaamassa serkkuja. Ja mikä parasta, Peppi ei enää vierastanut ukkia ja mummoa. Jostain syystä minun vanhempani ovat olleet vierastamisen kohteita pisimpään.

Toissapäivänä yllätykseksi Pepin suusta löytyi ensimmäinen yläetuhammas! Ikenet ovatkin olleet turvoksissa kuukausia. Hauskasti hammas pilkistää melkein koko leveydeltä. Alahampaita tällä hetkellä on neljä. Neljäs tosin on vielä ikenen sisällä, mutta on puhkaissut reiän ikeneen.

Eilen saatiin ensimmäiset pissat pottaan. Ainakin äidistä ja isästä se oli hauskaa, ja vauvaakin nauratti. Pitäisi vaan yrittää jaksaa potattaa päiväunien yms. jälkeen, säästyisi siinä vaippojakin. Vaikka päiväkestoilijoita olemmekin.

Yörytmi on nyt parempi kuin viikko sitten, jolloin aloitin säätelemään yöruokailua. Äiti tosin on vähän väsynyt. Ensimmäinen imetys on nyt n. 1.30, ja siihen saakka Peppi on nyt nukkunut yhtäjaksoisesti. Seuraava on sitten n. 4.30. Tätä aikaväliä hän ei vielä yhtäjaksoisesti nuku, vaan saattaa herätä kerran tai pari. Sitten seuraava jakso meneekin heräämättä aina n. 7.30 saakka.

Tänään on minun Latinos-päiväni. Ihanaa, olenkin jo kovasti odottanut treenejä, sillä tällä viikolla keskiviikkoista jumppaa ei ollut syysloman vuoksi.