Kiitos muistamisesta. Voimia tässä tarvitaankin. Viime yö oli todella vähäuninen. Kelasin tapahtunutta yhä uudestaan ja uudestaan. Toivottavasti seuraava yö olisi jo parempi. Peppi tosin heräsi ensimmäisen kerran vasta klo 4. Nuhan tuoma tukkoisuus taitaa pikkuhiljaa helpottaa.

Ja sitten takaisin arkeen. Tänään varasin Pepille hoitopaikan. Olisin halunnut tavata perhepäivähoitajan ennen päätöksen tekemistä, esimerkiksi tänään tai huomenna, mutta kahden hänen hoitolapsensa perheessä on sikainfluenssaa, ja toinen lapsista on sairastunut itsekin. Joten tulimme hoitajan kanssa siihen tulokseen, että tapaaminen olisi Pepille riski, sillä rokotuksesta tulee kaksi viikkoa vasta maanantai-aamuna. Tapaamme vasta ensi viikon torstaina, ja seuraavan viikon tiistaina Peppi jo aloittaakin hoidossa. Sanoin miehelleni, että "toivottavasti hoitaja ei ole aivan kamala mummo". Puhelimessa saatu ensivaikutelma toivottavasti pettää. Ainakin tuli selväksi, että hänen kannaltaan kertakäyttövaipat olisivat parhaita ja että kaupan valmisvauvanruokia syövät lapset eivät osaa syödä oikeaa ruokaa. Just.

Itse asiassa meille tarjottiin kahta paikkaa. Tämä jonka otamme on työmatkamme ja bussireitin varrella, toinen olisi tehnyt muutaman kilometrin lisälenkin työmatkaan, eikä bussin käyttäminen olisi ollut mahdollista. Tätä kakkosvaihtoehtoa tosin kehuivat molemmat päivähoidonohjaajat, joten toivottavasti minua ei ala heti kaduttaa, että hylkäsin sen näkemättä. Nyt valitsemastamme hoitajasta sanottiin vain, että "onhan tämäkin pidetty hoitaja". Just.

Toivottavasti yhteistyö hoitajan kanssa sujuu hyvin, vaikka nyt vähän epäilyttää. Muuten joudun lisäämään tuohon sivuston kuvaukseen haasteet yhteistyössä hoitajan kanssa. Tai jotain.