Mulla on akuutti neulomuskriisi. Vai mikä se on, kun neuloosi ei ole päällä. Kaksisuuntaisen neuloosin depressiivinen vaihe? Ei ole mitään uutta ja mielenkiintoista projektia edes suunnitteilla. Ääk. Pitää varmaan tyytyä neulomaan vaikka baktuksia pukinkonttiin. Tokmannissa olisi Puro tarjouksessa (2,70 eur), jos sinne suuntaisi lauantaina ostamaan muutaman kerän. Epäilyttää tosin, onko lankaa enää jäljellä, kun hinta on noin edullinen. Hyvä puoli tässä depis-neuloosissa on se, että ompelukset edistyvät. Nyt työn alla on fleece-housut ja takki; otin kaava-arkin juuri esille. Ostin juuri sellaiset kam-pihdit, ja niitä pitäisi päästä kokeilemaan. Tosin näissä vetoketju olisi ehkä parempi kiinnitin.

Eilen oli Eemelin 11-vee syntymäpäivät. Kauhulla muistelen muutaman vuoden takaisia juhlia, joissa mm. yksi vieras kirjaimellisesti juoksi sohvan yli... Nyt juhliminen tapahtui rauhallisissa merkeissä, koska synttärisankari kutsui vain neljä vierasta, joista yksi ei päässyt tulemaan.

Ohjelmaan kuului pakollisen herkuttelun lisäksi elokuva Night at the Museum 2. Ainakin nuorimmaisen vieraan mielestä elokuva oli ilmeestä päätellen jännittävä. Peppi oli aivan innoissaan, kun oli ei-aikuisia vieraita. Hän kiipesi yhden lattialla pahaa aavistamatta istuneen pojan syliin, joka ei oikein tiennyt mitä tehdä. Taputti sitten kuitenkin Peppiä päähän. Nauru

Koska tarkoitukseni on aloittaa työt joulukuun alussa, soitin toissapäivänä päivähoidon ohjaajalle, koska mitään ei ollut vielä kuulunut. Ohjaaja kertoi, että kaikki toivomamme kotimatkareitin alueiden paikat ovat tällä hetkellä täynnä. Great! Joulukuun alussa saattaa olla yksi paikka vapautumassa, jota he voivat tarjota Pepille. Mutta tämä asia selviää vasta ensi viikon alussa. Kaipa se on odoteltava vain kärsivällisesti (kun ei muutakaan voi).