Ah, on niin rauhaisaa. Vauva nukkuu ja isompi ei ole kotona. Voi siis viettää laatuhetken: kirjoittaa pari riviä blogiin ja ottaa neulomuksen esille. Tällä kertaa ykkösneuleena on luonnonvalkoinen villatakki Pepille Novitan silkkivillalangasta. Ohje on Dropsin, kuinkas muuten. Keskittymiskyky ei ole iltaisin ollut kovin hyvä, ja olen purkanut työn ainakin kolmesti. Muutaman päivän aikana neule on siis edistynyt negatiiviseen suuntaan. Töissäkäynti on edelleenkin ihan jees. Ei vaan oikein iltaisin ehdi tehdä mitään järkevää (lue: neuloa riittävästi). Kotityötkin on helppo jättää aina seuraavaksi päiväksi.

Hoitotädin kanssa on mennyt tällä viikolla hyvin. Kertaakaan ei ole päässyt tulemaan paha mieli. Se johtuu tosin siitä, että mies on ollut mukana jokaisella vienti- ja hakukerralla, niin täti on ollut ihmisiksi. No ei vaineskaan, kahden kesken tuntuu olevan vain puheliaampi. Olemme nyt tällä viikolla jättäneet Neidin ulkovaatteet päällä hoitopaikkaan ja sanoneet pikaiset heipat. Ei ole enää Pepille tullut itku, kun tällä tavalla olemme toimineet. Ihan hyvä siis.

Peppi on jo aika taitava kävelijä talutettaessa. Viime viikolla hän hoksasi uudestaan istumisen, ja nyt näppärästi käy istumaan ja leikkimään. Joinakin päivinä suurin osa matkasta taitetaan kontaten, mutta silloin kun väsyttää on ryömiminen parempi vaihtoehto.