Tänään väsyttää aivan kamalasti. Toivottavasti en ole tulossa sairaaksi. Huomenna otan ehkä ns. sikapiikin, saa nähdä miten käy, tuleeko oireita vai ei.

Tänään pistäydyin vaihtamassa Eemelin Reinot pienempään kokoon. Erittäin käytännöllinen ukki kun oli ostanut 38 jalkaan 40 numeron kengät. Arvatkaa hölskyivätkö jalassa. Noissa on muutenkin todella tilavan tuntuinen lesti. Samalla pistäydyin sukkarekassa, kun tiesin sen olevan nyt täällä.

  1264692105_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Teitä tíetysti kiinnostaa, että millaista oli. No, vaikea sanoa. Ihan mukavaa oli nähdä Novitan uudet langat väriyhdistelmineen, joista suurin osa oli minusta tällä kertaa hyvinkin onnistuneita. Muuten tuli vähän hassu fiilis, sillä en oikein tiennyt kuka sisällä olijoista olisi ollut siellä työnsä puolesta. Kukaan ei ainakaan tullut juttelemaan tai tarjoamaan sukan neulomisvinkkejä.

Samalla kävin sitten ostamassa lisää hahtuvaa torin toiselta laidalta, koska tulin siihen tulokseen, että pinkki peukalo saattaisi olla liian omituisen näköinen luonnonvalkoisissa lovikkaissa. Jos tänään saisi toisenkin peukalon tehtyä ja pääteltyä, niin huomenna voisi laittaa pesukoneeseen huovuttumaan.