Aamulla pistäydyimme Pepin varahoitopaikassa. Hän on siis menossa sinne kolmeksi päiväksi, koska oma hoitaja on vielä lomalla. Ihan mukavalta paikka vaikutti. Se oli rivitaloasunto, jonka sisustus muistutti päiväkotia. Hoidossa on enintään 12 lasta ja töissä enimmillään kolme hoitajaa. Tapaamamme hoitaja vaikutti myös mukavalta. Kun eilen soitin hänelle, hän kysyi, että syökö Peppi tavallista (suolattua) ruokaa. Minä sanoin tuolloin, että ei suolaa suositella lisättävän alle 1-vuotiaiden ruokaan. Mieskin sanoi kerrottuani, että minkälaista porukkaa siellä oikein on töissä. Hoitaja oli kuitenkin onnistunut tilaamaan Pepille suolattoman ruuan. Ruoka toimitetaan siis läheiseltä koululta.

Meillä ovat yöt olleet taas aika levottomia. Jonnekin kolmeen asti menee ihan kivasti, mutta sitten neidistä tulee rauhaton. En tiedä olisiko nyt tulossa lisää hampaita. Ikenet ovat ainakin kovan tuntuiset, ja Peppi hankaa niitä tarmokkaasti.

Kyllä eilen nauratti, kun Peppi sai oman kaukosäätimen. Hänellä on ollut kova hinku kaukosäätimiin, ja iskä antoi hänelle vanhan tv-kapulan leluksi. Tämä otti kaukosäätimen käteensä (vielä oikein päin), suuntasi sen kohti teeveetä ja alkoi tarmokkaasti painella nappuloita. Välillä aina vilkaisi telkkaan päin ikään kuin nähdäkseen mitä tapahtuu. Aamulla taas sama juttu. Hih.