Lähetin sitten aamulla Miehen matkaan myrskyn silmään. Toivottavasti eivät peru lentoa rapakon yli, sillä kentällä ei ole kiva odotella.

Hoitotäti oli eilen leiponut pullaa! Ihana pullantuoksu tuli vastaan, kun menimme neitiä noutamaan. Varmaankin ihmenainen, jos pystyy pullat pyöräyttämään lasten päikkäreiden aikaan. Eivät tosin tainneet kaikki neljä olla paikalla eilen.

Lopetin tällä viikolla rintamaidon kuskaamisen hoitopaikkaan, ja sanoin, että voi antaa tavallista maitoa maltillisina annoksina näin aluksi. Täti siihen, että on hän jo muutaman kerran vähän antanutkin. Aha. Just.

Kun aamulla vein Pepin hoitoon lenttäkenttäreissun jälkeen, ja täti kysyi, että lomamatkalleko Mies lähti. Heh. Lomalle tietysti ja muu porukka jää kotiin. Vähän outo kysymys minusta.

Eilen pistäydyin paikallisessa lankaliikkeessä. Siinä isommassa, meillä kun on toinenkin pienempi kauppa nykyään. Alennusmyynti siellä ilmeisesti oli, koska isoja sinisiä tarjouskylttejä oli laitettu sinne tänne. Ongelmana vähän vain on, ettei normaalihintoja näy missään, joten tuli sellainen fiilis, että ovatkohan langat oikeasti tarjouksessa vai vain leikisti. Pitäisi varmaan hankkia sellainen känny, jossa on kunnollinen nettiselain, ja tarkistaa hinnat ennen kuin ostaa. Silmänisku Ostin kuitenkin muutaman kerän ihanan väristä lankaa, jota en voi paljastaa, sillä se matkustaa salaiselle neuleystävälleni.