Vielä kaksi tuntia ja Mies palaa kotiin. Harmi kun en saanut niitä Miehen lisääntymislapasia valmiiksi, sillä hän pyysi minua tuomaan mukanani käsineet ja pipon, sillä oli laittanut omansa lentokoneen ruumaan. Olisi ollut mukava viedä ne uudet tumput.

Ihan mukavasti meillä tämä 10 päivää on mennyt, vaikka alussa tuntui siltä, että näännyn väsymykseen. Omaa aikaa ei ole jäänyt paljon, ainoastaan silloin kuin Peppi on ollut päiväunilla on voinut vähän hengähtää ja puuhata omia juttuja.

Eilen posti toi Kujeesta tilaamani lankapaketin. Otin ihanuuksista jo yhdet kuvat blogia varten, mutta niissä näkyi enemmän kamera-assistenttiani kuin lankoja. Joten taidan ottaa uudet kuvat huomenna paremmalla kameralla. Jitterbug muuntautuu jo assistentin polvisukiksi.

Tänään kävimme hakemassa Pepin 1-vuotiskuvien vedokset. Valokuvaaja sanoi, että "onpa kivat kuvat, kun tuo fuksianpunainen pusero muodostaa kivan kontrastin vihreälle taustalle". Ja minä mietin kuvia katsoessani, että olisi pitänyt etukäteen kysyä minkä värinen tausta kuviin tulee. Kuvat ovat mielestäni vähän liiankin värikkäät, mutta muuten oikein hyvin onnistuneet, vaikka Peppiä vähän arvelutti koko valokuvaaminen.

Taidanpa vielä keittää kahvit ennen kuin suuntaan lentoasemalle Miestä vastaan. Huomenna tarkemmin neulomusasioista!