Viiden päivän pääsiäisloma ohitse ja tänään työpäivä. Virtaa olisi ollut vaikka valtakunnanverkkoon.

Pääsiäisen vietto meni totuttuun tapaan: yhtenä päivänä Miehen vanhempien luona, ja toisena minun äitiäni tapaamassa. Muina päivinä voi sitten joko tehdä mitä lystää tai sitten lyhentää sitä rästitöiden listaa, joka pitenee aina työntäyteisten viikkojen aikana. No, ikkunat odottavat edelleen pesua. Mutta pääsiäissiivous tuli tehtyä: jotkuthan tekevät sen jo ennen pääsiäistä, mutta eihän se silloin ole nimensä mukainen!

Perjantaina kävin paikallisesta lankaliikkeestä - siitä suuremmasta - ostamassa puoli kiloa babybambuu-lankaa. Siitä on tulossa lyhythihainen palmikkovillatakki. Väri on minulle yllättävä, ei siis violetti eikä vaaleanpunainen.

Eilen kävimme lounaalla uudehkossa italialaisessa ravintolassa La Passionessa, ja ei voi muuta kuin kehua! Aivan valtavan herkullista maksaa ja pancettarisottoa. Lounaaseen kuului lisäksi salaatit, lohiminestronekeitto ja jälkiruoaksi kahvia ja kakkua. Hinta oli vain 9,50 euroa, joten toistekin tulee mentyä joko lounaalle tai sitten illalliselle.

Olen vihdoin selättämässä yskän ja maanantaina aloitin urheilun pyörälenkillä. Eilen sitten kävimme reippaalla kävelyllä koko porukka. Tänään on kuntojumpan vuoro. Jos aloittaisi pitämään liikuntapäiväkirjaa, ensin pitäisi kuitenkin tutkia miten sen saisi integroitua näppärästi tänne blogiin.  

Tässä vielä kuva pääsiäiskanasta, jonka Peppi oli askarrellut hoidossa.

1270652599_img-d41d8cd98f00b204e9800998e