Tämä taas juoksee tukka putkella, kiire, kiire, kiire, ei ehdi urheilla, ei neuloa, mutta pikaiset päivitykset luvassa.

Meillä sairastetaan oikein porukalla. Esikoinen, kuopus ja minä räkätaudissa, Mieskin köhii. Esikoinen oli poissa koulusta maanantain ja tiistain (minä sanoin pleikkarilomaksi), koska sunnuntaina oli kuumetta ja yski niin kovin. Kuopuksella ei tällä kertaa kuumetta (onneksi, huh), mutta nuhaa vieläkin, yskä alkaa onneksi olla voiton puolella. Minulla tukkoinen ja normaalia(kin) pöhelömpi olo.

Aamulla käytin kuopusta viimein lääkärin määräämässä keuhkoröntgenissä, saa nähdä, mitä lääkäri kuvista sanoo soittaessaan illalla. Hoitajan mukaan kuvista näkyy, että flunssaa on ollut. En tiedä tarkoittaako tämä sitä, että joudumme vielä uuteen kuvaukseen myöhemmin, jossa varmistetaan, että paraneminen on tapahtunut.

Eilen pidin viimeiset tunnit, ja ensi viikolla on koe. Opettajaa ainakin jännittää, kuinka oppilaat osaavat. Ja toivon tietysti, että hyvin! Muutenkin kesä lähenee hyvää vauhtia, vaikka eilen satoikin vielä lunta monta tuntia. Onneksi se suli pois yön aikana.

Sorruin Tinttamarellin alennusmyyntiin, saa nähdä joko tänään lankapaketti odottaa postissa. Mieskin aina sanoo, että silloin kannattaa ostaa kun halvalla saa. =)

**********

Urheilut viikolla 17

to haravointia 55 min

su zumba 55 min