Pikkuneiti meni tänään uudelle varahoitajalle, koska oma hoitaja jäi kesälomalle perjantaina. Yllätykseksemme siellä oli myös kaksi muuta lasta samasta hoitopaikasta. Vaikka Peppi oli tavannut hoitajan useita kertoja, oli hän hieman epäileväisen näköinen sinne jäädessään, mutta vilkutti kuitenkin heiheit (tosin hymyilyttänyt ei yhtään). Hoitaja vaikutti ihan mukavalta.

Annoin omalle hoitajalle kesälomalahjaksi Finlaysonin kääntökassin, sammakkokäsinuken ja lakupatukoita. Teema oli siis vihreä. Käsinukke taisi ilahduttaa hoitajaa ihan oikeasti (kiitos Omppu uskonvahvistuksesta). Kovin kiinnostunut hän oli etenkin siitä, mistä sen olin hankkinut ja paljonko se maksoi. No täältä sen tilasin yhdessä lehmän, kissan ja tyrannosaurus rexin sekä kala-aiheisen nuppipalapelin kera. Hoitaja oli liikuttunut hyvästellessään Pepin; seitsemän viikkoa on tietysti aika pitkä aika olla näkemättä, kun tavallisesti on yhdessä monta tuntia joka arkipäivä. Ihanaa, että lastenhoito ei ole hänelle "pelkkää työtä", kuten se (pahimmillaan) voisi olla.

September-neule on melkein valmis. Sain siihen retrot napit äitini nappilaatikosta, ja ne ovat mielestäni tosi hyvät. Ompelin ne kuitenkin liian reunaan, ja napinlävistäkin tuli hieman liian suuret, joten täytyy vähän korjata vielä ennen ensi-iltaa. Mies oli loppuviikolla kaksi päivää työmatkalla, joten eipä siinä montaa silmukkaa tullut neulottua.

Olen muuten jäänyt koukkuun zumbaan, jotenkin tämän saattoi arvata. Muutaman kerran käytyäni osaan jo peruskuviot hyvin, joten nyt olen päässyt jo nautiskelemaan!

******

Urheilut vko 23

ma ruohonleikkuu 50 min

su zumba 55 min