Voi jokohan kesä olisi oikeasti täällä? Alkuviikosta taas kurjat säät, mutta nyt pari päivää kaunista ja aurinkoista. Ja juhannus tulla jollottaa. Ja loma <3

Neulerintamalla puikot kuumina, yritän saada pari projektia valmiiksi ennen kuin lähdemme mökkeilemään sunnuntaina. Saa nähdä ehdinkö vielä raportoimaan niistä ennen lähtöä. Hauska nähdä kuinka pikkuneiti suhtautuu viikkoon poissa kotoa. Viime vuonna hän oli vielä niin pieni, ettei osannut ikävöidä kotiin.

En tiedä onko luonto keksinyt oivan keinon saada vanhemmat nauttimaan ja iloitsemaan kaikista lapsista "erikseen", sillä nyt olemme ihmetelleet pikkuisen uusia hienoja leikkejä. Peppi mm. laittaa koiranallen nukkumaan tyynyn päälle peiton kera ja harjaa sen tukan. Jumppaaminen kädet ylös - kädet alas ja selinmakuulla jalat yhteen, jalat auki innostavat häntä myös kovasti. Parasta on tietysti siivoaminen ja pyykkääminen; pesukoneesta ovat jo löytyneet satuct:eet ennen pesua ja kahvilusikka pesun jälkeen, onneksi ei mennyt kone rikki!

Mutta nyt aamukahville ja suihkuun ja sitten shoppailemaan. Yritän olla ostamatta lisää lankaa, vaikka onhan se vaikeaa jos halavalla saa...

*Muoks* Tässä vielä kuva myssystä, jonka neuloin Pepille. Jostain syystä hän ei oikein pidä siitä, vaikka minusta ainakin väri on ihana.

1277387932_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Novita Tennessee, 34g, bambusukkikset no 4

*************

Urheilut

to zumba 55 min

la ruohonleikkuu 50 min

su zumba 55 min