Suomen kesä. Lauantaina 9 astetta lämmintä ja niin kova myrsky, että sähköt olivat poikki neljä tuntia. Siinä jo piti miettiä mitä tekisi: ei voinut siivota, leipoa, pestä pyykkiä, katsoa Housea digiboxilta, blogata, jne. Tänäänkin on tosi viileää, vain kymmenisen astetta ja pohjoinen tuuli.

Peppi on viimeistä viikkoa ennen hoitajan kesälomaa hoidossa. Hoitokavereilla oli räkätauti viime viikolla, joten pikkuinen sai sen lauantaina. Sormet ristissä toivon, että tällä kertaa selviämme siitä ilman lääkärireissua. Ensi viikolla Peppi on varahoitajalla. Saimme uuden varahoitopaikan perhepäivähoitajalta, kun emme olleet kovin tyytyväisiä entiseen varahoitopaikkaan, joka oli siis varahoitoyksikkö, jossa enintään kolme hoitajaa ja 10 lasta pienessä rivitalonpäädyssä.

Ajattelin muistaa hoitajaa jotenkin kuluneesta puolesta vuodesta. Pääsiäisenä vein kukkaasetelman, ja nyt ajattelin, että kesäinen kassi olisi kiva ja hyödyllinen. Tilasin eräästä verkkokaupasta käsinukkeja, ja ajattelin, jos laittaisin yhden sellaisen kassiin mukaan. Sitten kuitenkin jäin miettimään, että muistuttaako käsinukke liikaa töistä eli lastenhoidosta. Jaa, en tiedä sitten.

Peppi on pari viikkoa osannut juosta sellaista taaperon suorapolvista juoksua, jossa ei ole vielä käsien myötäliikkeet mukana. Se näyttää tosi hauskalta. Toinen minusta erikoinen taito on ns. kissauintiliike; hän siis osaa pyörittää käsiään toistensa ympäri. Kaikenlainen matkiminen on nyt muutenkin in.

*************

Urheilut vko 22

to zumba 55 min

su zumba 55 min