Eilen palasimme Helsingistä, ja tämä lomamatka oli tosi ihana. Helsinkiin matkustimme Pendolinolla, joka oli menomatkalla noin tunnin myöhässä "teknisten ongelmien vuoksi", mutta tulomatka sujui ihan aikataulun mukaisesti. Ihan hauskaa kerrankin matkustaa ilman autoa ja ilman pysäköintihuolia.

1279189565_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina matkustimme bussilla erääseen veneliikkeeseen ja sieltä kävelimme Menita Outletiin, joka sijaitsi samalla suunnalla. Arvioin kartasta välimatkan reiluksi kilometriksi, mutta helteessä se tuntui ainakin kahdelta. Mukaan Menitasta tarttui vain pari kerää lankaa, koska Mies toimi matkatavaroiden kantajana, jääkööt tällä kertaa esittelemättä. Illalla kävimme vielä Korkeasaaressa laivakyydillä. Helteestä johtuen melkein kaikki kissaeläimet jäivät näkemättä.

Tiistaina oli shoppailupäivä, ja paras löytö oli Pepille Ticketin välikausihaalari puoleen hintaan. Pakko oli siis ostaa kun halavalla sai. Keskiviikkona aamupäivällä kävimme Kiasmassa, josta on tuo polyesterinauhasta tehdyn taideteoksen kuva ylhäällä oikealla. Aika hauska idea ja kerrankin joku teos johon ihan kehoitetaan menemään sisälle konkreettisesti.

Niin, ja edellisen postauksen eläin on villasika eli mangalitza. Tässä vielä kuva villasikapossuista. Lounaaksi tällä kertaa paistetut muikut, perunamuusi ja salaatti. Aika ihana lemmikki kovaäänisyydestään huolimatta; sille voisi antaa ruoantähteet ja turkista voisi tehdä lankaa.

1279192304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e