Ystäväni sai vauvan tänään aamuyöllä. Viestittelin eilen hänelle kuulumisia, kun en ollut kuullut mitään pariin päivään, ja minulla oli hassu tunne, että jotain on tapahtumassa. Sain vastaukseksi viestin "kohta kuulemma saan ponnistaa". Ääk. Kyllä minua jännitti, melkein enemmän kuin omat synnytykset. Töissäkään en oikein pystynyt keskittymään. Odottelin virallisia uutisia vielä iltapäivään saakka, jolloin sain kuulla että suloinen pojan pötkelö on syntynyt. Nyt sitten pitää kiriä vauhtia, sillä minulla on villapusero puikoilla, ja ajattelin viedä sen sitten kun pääsemme uutta tulokasta tapaamaan. Ei, roosa nuttu ei ole vielä valmis, muutama kukkanen puuttuu vielä, ja sitten pitäisi koota palaset yhteen.

Ostin jumppasalille syksyn kausikortin, joten nyt sitten pitää jumpata koko rahan edestä. Eilen kävin jam-tunnilla, se on sellainen tanssitunti, jossa on vaikutteita hip hopista ja funkista. Älkää vaan kysykö mitä ne ovat, sillä minulla ei ole aavistustakaan, minä vain tanssin. Tai yritän liikutella itseäni musiikin mukana ohjaajan näyttämällä tavalla.

Vedellisiä uutisia sen verran, että ostettiin uusi vene. Tai oikeastaan vaihdettiin entinen uuteen. Entinen oli avovene, joten puolitoistavuotiaan marakatin kanssa veneily ei oikein ollut rentouttavaa puuhaa. Uudessa veneessä on katto ja kuomu. Toivottavasti pääsemme veneretkelle vielä  tänä syksynä.

Melkein jo unohdin yhden asian. Kävimme tänään neuvolassa. Uudet mitat 88.3 cm ja 14.6 kg. Olin varannut puolitoista tuntia neuvolavisiittiin, mutta se kesti vain tunti kymmenen. Ei paha, ajat olivat myöhässä vain 40 minuuttia.