Olen jo useamman vuoden haaveillut kirjoittavan kirjan. Siis ihan oikean kirjan, vaikka romaanin, vaikka tietokirjakin olisi mukava haaste. Aiheitakin olen miettinyt. Äitiyden ja uran yhteensovittamisesta saisi varmasti ihan mukavasti tekstiä aikaiseksi. Tänään taas kun katselin näitä työpaikkani tyyppejä, tuli mieleeni, että aika kivasti aineistoa henkilöhahmojen taustalle täältäkin löytyisi. Se yksi, jolla on aina liian lyhyet lahkeet ja vääränväriset sukat (tänään vaaleat mustien suorienhousujen ja mustien kenkien kanssa) ja jonka tyttöystävä oli opiskeluaikoina näkymätön. Ja se toinen, jonka silmälaseista putosi linssi kesken esitelmän ja joka korjasi ensin lasit ja jatkoi sitten puhettaan. Puhumattakaan esimiehista: huh huh, heistä vasta aineistoa saisikin! Njaah, tuosta kirjasta taitaisi tulla satiiri - vai mitä mieltä olette. Pitäisi vaan keksiä hyvä salanimi ja naamioida henkilöhahmotkin tarkoin, jotta välttyisi kunnianloukkaussyytteiltä.

Tänään tunsin (taas) olevani korvaamaton. Perjantaina lähdin jo iltapäivällä töistä. Tänään kun aloitin työt noin klo 8, huomasin, että yksikkömme tulostimen mustepatruuna on loppu ja että tulostusjonossa on noin 10 työtä. Koska samaa tulostinta käyttää noin 25 henkilöä ajattelin, että joku on jo varmaan viestinyt asiasta mikrotuelle, joka hoitaa em. asiat. Lähetin kuitenkin varmuudeksi viestin, ja yllätys yllätys: kukaan ei ollut asiasta hänelle kertonut. Eikä muuten ole ensimmäinen kerta. Sama tapahtui, kun palasin kesälomalta. Tulostin oli ollut useita päiviä pois käytöstä, porukka oli vaan käyttänyt toisen yksikön tulostinta, joka sijaitsee seuraavassa kerroksessa, eikä kukaan ollut kertonut asiasta mikrohenkilölle. Ihme porukkaa, sanon minä. Jotain uusavuttomia vissiin. Taitaisin itsekin esiintyä siinä kirjassani. ;-)

Jos joku on seurannut jatkokertomusta nimeltä lisää-palkkaa-tahdon-mä, niin seuraava osa on odotettavissa lokakuun alkupuolella. Pikkulinnut kertoivat, että minä olin oikeassa ja esimies todella väärässä!

Niin, ja viimein muutin blogini nimeä. Vauvaelämää ei tuntunut enää kovin hyvältä termiltä tuossa nimessä, kun vauva on iältään lähempänä kahta vuotta kuin yhtä.

*********

Urheilut

ke pallojumppa 55 min

su zumba 55 min