Huolimatta saamistani vinkeistä puuteriroosan nutun viimeistelyyn se ei ole vieläkään valmis. Ompelin muutaman kukan ketjuksi ja sovittelin niitä siihen aukkoon. Sitten huomasin, että jostain syystä osassa kukista on vain viisi terälehteä, kun pitäisi olla kuusi. Huoh.

Mutta tänään sain valmiiksi kaksi muuta työtä. Pikkuneidille Rinsessa-pipo Zauberballista. Tein suoraa osiota noin 14 cm, kavennukset omasta päästä (en jaksanut kaivaa ohjetta esille). Eksoottinen lankavalinta, mutta toimii. Lankaa olikin kiva neuloa, vaikka yhden kerran jo harkitsin tekeväni siitä sukat, mutta luovuin ajatuksesta. Minusta värit vaihtuvat tässä ihanasti.

Rinsessa-pipo taaperolle, Zauberball 27 g, 2,5 bambusukkikset

Sitten innoistuin neulomaan samasta langasta Dianna-huivia (Ravelry) Mennahuun inspiroimana. Saa nähdä meneekö purkuun, vähän epäilyttää. Lokakuussa on nimittäin Miehen serkun häät eikä mulla  tietenkään ole MITÄÄN päällepantavaa. Tai olisi, jos ne olisivat kesähäät. Mutta lokakuun puolessavälissä ei ehkä voi mennä kesämekossa. Mitä ihmettä laitan päälle? Ajattelin jotain yksinkertaista mekkoa ja siihen huivia kaveriksi.

Mutta toinen nappeja vaille valmis työ on tämä Drops-raglanneule, jonka tein ystäväni vauvalle. Tein oikean aloittelijan mokan: neuloin näet miehustan ja hihat eri numeron puikoilla! Uskomatonta, mutta inhoan purkamista jopa enemmän kuin mokia, joten en pura (jos tämä tulisi omalle lapselle, niin purkaisin). Ei tuota onneksi huomaa jos ei tajua katsoa. Olin aivan satavarma, että käyttämäni pyöröpuikko on numeroa 2,5 eikä 3. Kaarroketta aloittaessani kauheus paljastui. No mutta napit. Ohjeessa on puiset, mutta miten ne kestävät (kone)pesua? Taidan laittaa tylsät ja kestävät muoviset. 

Drops-raglanpusero (6/9 kk), Fabel 86 g, pyöröt 2,5 ja 3, bambusukkikset 2,5