Jotenkin taas nämä viikot tuntuvat samanlaisilta. Kirjasin tuohon alas viime viikon urheilut, ja siinä tuli myös dejavu, ihan kuin edellisellä viikolla olisi ollut samat treenit. Opetuskin alkoi viime viikolla, se on varma syksyn merkki.

Ja sitten Pepin kuulumisiin. Maanantaina Peppi oli varahoidossa. Oli melkoista luksushoitoa, kun paikalla oli ollut parhaillaan kolme lasta kahta lasta hoitamassa. Toinen hoitolapsi oli Pepin vakituinen hoitokaveri. Hän oli pitänyt Pepistä huolta, mikä oli minusta tavattoman suloista. Oli kuuleman mukaan esimerkiksi neuvonut millaisena oma hoitaja tarjoaa Pepille leipää.

Kaksi viikkoa sitten aloitimme muskarin. Se on aika myöhään, klo 18.15-19, joten osa nuoremmista lapsista on jo aika väsyneitä. Ensimmäisellä kerralla paikalla oli kuriton mummo villin lapsen kanssa (vai oliko se toisin päin), vähän jo alkoi meno hirvittää. Peppi tykkää kovasti muskarista, ja haluaa leikkiä ihan itse, eikä kuten muut äidin avustamana. Eemelikin jatkaa tällä viikolla kitaratunteja, vaikka onkin varmasti maailman laiskin harjoittelija.

Toissa viikolla Peppi oppi hyppäämään tasajalkaa. Ei tietenkään kovin paljon jalat lattiasta vielä nouse, mutta nousee kuitenkin. Pottahommatkin sujuu hienosti, hoidossa oli eilen tehnyt neljät pissat pottaan. Isompi asia tulee melkein aina pottaan, ja sen hän osaa myös kertoa. On se ihmeellistä, miten sitä äiti osaa olla lapsestaan ylpeä.

**********

ma rataslenkki 40 min

ti jam 55 min

su zumba 55 min