Ehdin olla hieman huolissani siitä, että onko posti hukannut salaisen neuleystäväni lähettämän paketin. Tänään kuitenkin pakettikortti löytyi mystisesti lehtipinosta, milloin lie tullutkaan. Onneksi asiamiesposti on auki myös sunnuntaisin, joten muumipaperiin kauniisti kääritty ja sisällöltään seuraavanlainen paketti saapui tänään vastaanottajalleen.

1271597331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aivan mahtavan hauska paketti! Simatarpeiden ja -ohjeen lisäksi kaksi kerää alpakkalankaa, Kool-Aidia ja kuutosen puikot. Tarpeeseen menevät kaikki, ja lupaan raportoida millaista simasta tuli. Kiitos kaunis!

Perjantaina olimme työhön liittyvillä illallisilla, ja meillä oli aivan mahtava lastenhoitaja MLL:stä. Peppiä melkein harmitti, kun hoitaja lähti. Pikkuneiti ehti jo hyvää vauhtia parantua nuhasta, mutta eilen alkoi takapakki, ja tänään on melkein 39 astetta kuumetta. Huomenna siis lääkärin tykö korvien tarkastukseen.

Neulerintamalla edistystä havaittavissa eli palmikkoneuleen hiha-kaarrokeosa melkein valmis. Kuvia siis luvassa pian. Sorruin eilen ostamaan lisää lankaa, vain kolme pientä kerää tosin. Langoista pitäisi tulla siililapaset ja ohuet kesätumput pikkulikalle.

MUOKS: Melkein unohdin: blogini täyttää ensi viikolla vuoden, joten järjestän synttäriarvonnan! Arvonnan kohde on vielä yllätys (toistaiseksi myös minulle). Kommentoi tätä kirjoitusta viimeistään 25. huhtikuuta, jos haluat osallistua.

*********

Urheilut

ti 11 km pyöräilyä (30 min)

to 9 km pyöräilyä ja 5 min rappuja (35 min)

la 20,5 km pyöräilyä (55 min)