Minne nämä päivät oikein katoavat? Salaisen neuleystävän lokakuun pakettia odotellessa viime aikaisia kuulumisia, jotka ovat jääneet päivittämättä.

Häissä olimme 16. lokakuuta. Ihanat häät ja papillakin oli mukavat jutut.

Viime viikolla satoi taas lauantaina lunta aamulla ja päivällä, mutta seuraavaan aamuun mennessä se oli jo sulanut pois. Lauantaina kävin kädentaitomessuilla Joensuun Areenassa. Kävi kuten aina messujen kanssa: odotukset eivät kohdanneet antia. Jostain syystä miulla on aina tosi kovat odotukset, ja sitten ainakin lievästi petyn tarjontaan. Nyt en tosin edes tiennyt mitä odottaa, koska en ollut aiemmin näillä messuilla käynyt, mutta silti messut olivat pieni pettymys. Korutarvikkeita sentään ostin (en siis lainkaan lankaa), ja ihanan Minna Suurosen hatun Pepille.

Sunnuntaina veimme veneen "talviteloille" eli mummolan halliin odottelemaan ensi kevättä. Mies kävi vielä perjantaina kalassa, ja viimeisen kerran tänä vuonna söimme tuoretta, itsepyydettyä lohta.

Töissä aloitin aivan uuden kurssin, joten aikaa menee aika lailla ihan vain opetuksen suunnitteluun, joka toisaalta on mukavaa mutta toisaalta vie paljon aikaa kaikelta muulta. Tänään varasimme lomamatkan joulun seutuun, nyt sitä jaksaa pimeän yli, kun on mitä odottaa. Eemeli (kohta 12-vee) kysyi matkasta kuultuaan huolestuneena, että saa kai hän joululahjat sitten siellä matkalla... 

********************

Urheilut

ke fitball 55 min

la powercore 60 min